Subscribe Twitter Twitter

luni, 13 iulie 2009

Corect ! ! !

Rasfoiam zilele astea ceva site-uri si din greseala am dat peste un comentariu foarte interesant...se pare ca are aceeasi parere despre "rromania" ca si mine. Nu stiu cine este, s-a semnat cu pseudonimul One. In cele ce urmeaza va las sa cititi ce a avut omu` de spus...

"Romania, regatul masturbarii intelectuale, imparatie mitraliata de flatulatii demagogice si cu mult spirit de bordura, se adauga cu un rasunator succes la categoria: "gunoi de Europa"

Romanii, un popor de indobitociti, curve si poponari.

Viata de cacat e sa traiesti in Romania si sa constientizezi cum este Romania.

Romania:

1. Locul in care cocalarii sunt mai multi si rasar mai repede decat semintele pe care le sparg in dinti cu o pricepere demna de "spargator de nuci".

2. Locul in care Q7-le, 4 clase la seral, dusmanii, talentul si o gonflabila vie alaturi, care se dilata de urgenta cu un jeton de 5RON e trend national.

3. Locul in care sa ai 14 ani, demnitatea deasupra unei borduri, 2 plozi avortati la activ si "dream job-ul" pe locul din dreapta al unui Q7 e motiv de mandrie.

4. Locul in care muncesti 10 ore de cacat pe zi, intr-un birou de cacat, cu un colectiv de cacat, cu un sef de cacat venit dintr-o dugheana de la crescut porci din creierii muntilor si implicit cu un salariu de cacat.

5. Locul in care daca te fardezi conform tehnicii "scapa capatana in trusa" si arunci trei geoarse pe tine de-ti ies tatele si curu` la inaintare e numita moda.

6. tara in care exista mai multe care fac videochat decat exista canguri in Australia si oameni care-si folosesc capatana in Romania la un loc.

7. Tara in care spaga e maratonul fara linie de sosire.

8. Tara in care nu se mai voteaza de la prea multa scarba si sictir fata de curvele politice fara doua cepe degerate in pepenele ala de pe umeri numit pretentios: capatana.

9. Tara in care toti se roaga la "Doamne Doamne" sa le cada ciulama in farfurie din tavan in timp ce sforaie 10 ore pe zi de se clatina cosmelia deasupra lor.

10. Tara in care gratarele se fac in fata blocului, ca un fel de odorizant de masina numai ca se aplica la tot cartierul.

11. Tara in care pulifricii de 12 ani se cred "macho" si au replici de agatat de succes: " sji fetitza, hey mey s n kombynam k esjti mumoshica ?!?!? Vreiiiii?"

Meritam!"

Nici ca putea spune mai bine :D Acuma...cei care se regasesc in randurile de mai sus...sunt rugati sa ia masuri drastice la repararea comportamentului. Daca procesul e prea lung sau lenea prea mare, persoanele in cauza sunt rugate sa-si lege un bolovan de gat si sa se arunce in cea mai adanca apa...in lipsa de apa, varianta "aruncatul de pe bloc" e destul de eficienta.
Spor :D

9 comentarii:

Adina spunea...

Inseamna ca tipul care a scris asta nu a fost inca prin Mongolia, Iran, Coreea de Nord, Filipine.Intr-adevar nu e cea mai stralucita tara din lume si nici macar printre primele 100, dar avem si motivele noastre de lauda. I-as sugera celui care a scris, sa paraseasca tara daca tot se simte atat de lezat in orgoliul lui de roman ca traieste in asemenea tara.

ZV spunea...

Acuma parca ai fost mama...ea de fiecare data cand luam cate o nota proasta imi dadea exemplu alt coleg care invata super bine...nu am inteles niciodata chestia asta, pe mine nu ma motiva in nici un fel...dar ca sa revenim la oile noastre...nu contest faptul ca altii poate o duc mai rau...dar de ce dracu` trebuie sa privim in curtea vecinului si sa nu incercam sa remediem gradina noastra...deocamdata traim in "rromania" si astea sunt cacaturile cu care ne confruntam si avem tot dreptul sa evidentiem rebuturile din tara asta. Acuma te intreb si eu pe tine: Crezi ca ceea ce o zis acolo nu e adevarat?

Adina spunea...

cum sa zici ca avem dreptul sa evidentiem rebuturile???tu iti evidentiezi calitatile sau defectele cand te prezinti cuiva????si da e adevarat dar nu e asa de ingrijorator cum prezinta el.si din moment ce a avut CHEF sa scrie ditamai critica referior la tara lui e clar ca nici viata personala nu prea are.poate ar trebui sa mai mearga asa in vizita in delta, transfagarasan, muzeele interesante din Romania, sa cunoasca si altfel de oameni decat cocalari si printese!intrebari:D?si apropo tu ce tot lucri de nu stai pe mess:-w?si cand vii acasa?

ZV spunea...

Nu ma apuc sa-i insir o serie de defecte...dar nici nu ma ascund. Acuma...daca ai observat tu bine...peste tot unde mergi in tara asta inevitabil dai bot in bot cu ei. Eu eram la 2000 de m altitudine si in momentul meu de relaxare maxima o si aparut baietii cu maneaua si scandalul...de ziceai ca esti la circ.
Asa ca...nu esti in siguranta nicaieri.:D Cele bune.

Adina spunea...

si crezi k daca ii evidentiem o sa dispara nu:))?ahaa..good luck with that!

ZV spunea...

Nu o sa dispara...dar ma face sa ma simt mai bine..si cu ocazia asta aflu ca nu sunt singurul care crede asta.

Adina spunea...

asta te face pe tine sa te simti bine:|??oooocheii!!!!!

ZV spunea...

Tu acuma iti aperi semenii?:D Eu zic sa o lasam balta...stii prea bine ca noi nu ajungem la nici un numitor comun.

Adina spunea...

nu cred ca intru in categoria celor ce ii prezinta el acolo ca sa zici k imi apar semenii.si nu apar nimic ci numai ma enerveaza faptul ca multi viteji de astia se revolta ca "Frate numai cocalari sunt peste tot, hai sa ii exterminam ca noi suntem mai buni cu o scandura decat ei" si hai sa vorbim despre ei ca e un subiect de actualitate si foarte inteligent de altfel si pluusss...pam pam..ne face sa ne simtim bine!!!

Trimiteți un comentariu