Subscribe Twitter Twitter

vineri, 14 august 2009

Inapoi in jungla

Oooo da...am revenit. paa-baam :D Abia m-am intors din concediu dupa 2 saptamani jumatate de relaxare totala, asa de fixat am fost pe chestia ca trebuie sa ma relaxez incat nici macar un deget nu am ridicat. Saraca sora mea, ea stie cel mai bine, pe langa un copil de 2 ani jumatate o trebuit sa mai suporte si un "copil mic :D" de 22 de ani si 8 luni. :D
Acuma ca sa ma laud putin, tin sa precizez ca am fost la Roma (asta e in Asia, in Peru, pentru necunoscatori :D). Frumos, foare frumos, pacat ca stau cam prost la capitolul femei frumoase. Acolo iti poti lua teapa foarte usor, o vezi din spate ramai masca si ai erectie spontana, grabesti pasul sa o vezi mai bine, ajungi aproape de ea si incepi sa ai un ranjet larg pe fata iar in minte tot felul de iluzii si ajungi in momentul cand o vezi mai bine si observi o domnisoara la vreo 60 de ani data cu 3 straturi de glet si arsa de la atata plaja si solar de iti inceteaza si bataile inimii.
In schimb pustoaicele cu un interval intre 17 si 23 de ani, de la atata fast food, au o greutate dubla fata de medie si ma gandesc cu jale la saracii baieti prin ce sunt pusi sa treaca.
Acuma am ajuns in Cluj inapoi la rutina. Cu toate ca eram oarecum posomorat ca trebuie sa merg la serviciu, am trecut bine peste prima zi si mi-am intrat foarte repede in ritm.
Acuma stau si astept alte oportunitati, deci cei care nu si-au irosit energia in vacanta asta sa ma contacteze, sunt dispus la aproape orice. :D
Cele bune.

2 comentarii:

Adina spunea...

eu zic sa iti vezi de munca acolo si mai lasa propunerile ca poate citeste seful tau blogul:>!!!

ZV spunea...

Cred ca a si citit deja toata firma. Sunt oameni de treaba si banuiesc ca si ei trec prin aceste faze cu toate ca sunt sefi.

Trimiteți un comentariu