Subscribe Twitter Twitter

joi, 3 septembrie 2009

Holy Bible

Sa vezi bai nene ambitie si determinare. Un batran din Kenya a mers pentru prima data la scoala la varsta de 84 de ani. Partea proasta e ca a murit saracu` la 89. Ideea e ca, a facut asta doar pentru a putea citi Biblia. Altii nici in ultimul ceas nu se gandesc sa faca o cruce si asta la 84 de ani a crezut ca nu e implinit pana nu citeste aceasta carte.
Acuma fiti atenti ce nume avea, Joseph Stephen Kimani Nganga Maruge. Vai de capul meu, daca toti din clasa aia aveau nume asa scurte, cred ca se prezentau la ora 8 la scoala si pe la 12 -13, in functie de chiulangii, incepeau si ei orele.
Ca un elev model ce era, se imbraca la fel ca toti elevii din scoala: pantaloni scurti, ceva bluza, ciorapi lungi si in spate isi cara cu mandrie ghiozdanelul. A avut 19 nepoti si un stranepot, cu care, presupun, ca mergea la scoala si ii era coleg de banca, prieten de joaca, etc. Asta da socializare si apropiere fata de nepoti. Altii apeleaza la dulciuri, jucarii, masini, tarfe pentru a-si cumpara nepotii, dar el nu...a considerat ca e mai de efect sa-i suflii cand il asculta profu` sau sa faca lucrare comuna la testele de control, sa imparta aceeasi curva...ce clipe frumoase o fi petrecut ei.
Pe ultima suta de metrii a zis si ceva cu adevarat intelept:"Niciodata nu esti prea batran ca sa inveti". Asa o fi, dar unele chestii nu cred ca le-ar mai putea pune in practica, de exemplu daca ar fi citit Kama Sutra, invataturile din acea cartea i-ar fi provocat saliva abundenta.
Cele bune.

Sursa: htportal.org

2 comentarii:

Adina spunea...

da de unde stii tu ca nu le-ar fi pus in practica in viata de apoi??aaa:-W?

ZV spunea...

Nu stiu...daca a ajuns in Eden banuiesc ca ii poate citi cineva cat vrea si despre ce vrea...iar daca o fi avut rezervare in iad ma gandesc ca faptul ca nu ai avea voie sa citesti abia acuma cand stii, ar fi o pedeapsa destul de nasoala.

Trimiteți un comentariu