Subscribe Twitter Twitter

joi, 15 octombrie 2009

Adevarati artisti...

Waaaaaaaaaassssssuuuuuuuuuuuuup people !?!??!?!?! e doar o intrebare retorica, o forma de salut...in realitate nu ma intereseaza ce faceti. :D just kidding :):)

Tin neaparat sa va prezint o melodie, majoritatea dintre voi stiu ca sunt un devorator de hip-hop dar, spre surprinderea voastra, mai ascult si altceva. :D Daca nu va place piesa urmatoare puteti pur si simplu sa va aruncati in cea mai apropiata apa de mari adancimi. :D:D





In realitate nu sunt genul de om care sa asculte astfel de muzica dar in schimb stiu sa apreciez o melodie buna si niste artisiti adevarati. Urmatoarea piesa e tot de la U2 cantata live la Slane Castel, asta e in Irlanda, acest concert a fost sustinut la cateva zile dupa moartea celui care practic la facut artist pe Bono, solistul trupei, acea persoana fiind tatal sau. Sa ascultati ce spune pe la mijlocul melodiei. Puteti vedea si voi profesionalismul de care da dovada si daruirea cu care canta, daca nu va dati seama despre ce vorbesc puteti oricand sa cautati apa de care vorbeam mai sus.





Si inca ceva, aceasta este prima melodie a celor de la U2 atat de veche dar totusi atat de actuala.

Zbye people.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu