Subscribe Twitter Twitter

joi, 28 ianuarie 2010

Din categoria culmi

Tot stau si ma gandesc cum sa formulez "culmea" asta...dar nici cum nu-mi vine o idee care sa inglobeze tot. Acuma sa va zic despre ce e vorba, ca sa nu ramaneti cu un "?" deasupra capului.
Eram zilele trecute la sala(sala de lectura :D) si isi face aparitia o don`soara care a fost facuta special pentru proverbul ala: "Prostul daca nu e fudul, nu e prost destul". Tin sa precizez ca avea un tatuaj pe gat...daca stau bine sa ma gandesc cred ca ala era singurul lucru frumos la ea.
Se apuca respectiva de bagat la gantere, abia le ridica dar trebuia sa observe lumea ca ea poate si nu e ultima ratata. Acuma sa ajung la partea care m-a amuzat pe mine...isi desface o doza de energizant, o flutura mandra prin sala sa vada lumea ca ea bea energizant nu ca noi, fraierii, apa plata. Dupa ceva vreme, din cauza ca sunt amarat si ratele nu-mi bauturi scumpe, merg la baie sa-mi umplu sticla cu licoarea aia inodora, incolora, insipida...si ce sa vezi bai nene, don`soara isi umplea doza de la robinet...cand m-a vazut a lasat cutia jos si s-a apucat de spalat pe maini. Ajunsa in sala sorbea, cum era de asteptat, cu aceeasi grandoare...definita de unicitatea actiunii pe care o intreprinsese.
Si de asta zic, habar nu am cum sa formulez culmea asta si nici la ce categorie sa o trec...culeam zgarceniei, saraciei, fuduliei, prostiei...Sugestiile sunt bine venite.

Zbye. :D

1 comentarii:

G spunea...

Hai dude nu fi rau. Ti-am zis ca energizantul ala probabil era prea tare si o fi avut arsuri la stomac deci trebuia stins cu ceva. Si chiar daca nu poti sa te hotarasti la ce culme intra asta tre sa stii ca tatuaju ala tot pe bani se face si abonamentul la sala si alea alea... vezi fata stie sa se adapteze la criza fara sa isi stirbere reputatia de donsoara sclifosita...

Trimiteți un comentariu