Subscribe Twitter Twitter

luni, 3 mai 2010

A fost si va ramane un geniu.

Credeam ca eu sunt prost si felul cum vad lucrurile e datorita mintii mele bolnave, ce nu poate accepta o romanie normala. Credeam ca tot ce se petrece in jurul meu e absolut in grafic si eu sunt cel care percepe lucrurile diferit. Incepusem sa cred ca am o problema si sa incerc sa caut latura pozitiva a societatii in care traim. Sincer nu am gasit si nici nu cred ca o sa ma chinui sa o mai caut.

Rasfoind "iutubul" am dat peste cineva pe care eu, personal, il consider un geniu. Urmarid filmuletul ce o sa-l postez mai jos, mi-am dat seama ca nu sunt singurul ce are o parere negativa despre Rromania. Poate am eu o cultura infima si perceptie redusa a realitatii dar banuiesc ca o persoana de calibrul lui Octavian Paler are mai mult in cap decat 2 boabe de grau. Enjoy it ! ! !


Octavian Paler



Zbye. :D

2 comentarii:

flo spunea...

Cred ca e cel mai tare filmulet postat de tine. Are un impact major cand auzi ce zice omu' ala, parerea mea. Impartasesc aproape in totalitate aceleasi idei.
Pana la urma nu suntem doar cativa "nebuni", majoritatea romanilor au aceeasi gandire.
Comentarii directe asupra filmului nu prea ai ce sa faci, omu' spune un adevar crud de care sunt constienti marea partea a romanilor si il iau asa cum este. In schimb faptul ca ai postat filmuletul ma duce cu gandul ca am avea multe subiecte interesante de dezbatut in prezenta unor blonde acidulate la 0,5 si nu numai .
Cheers mate!!!

ZV spunea...

Te astept. Blondele sunt pregatite. Si eu am ramas putin marcat cand l-am auzit pe omu` asta, de asta l-am si postat.

Trimiteți un comentariu