Subscribe Twitter Twitter

vineri, 7 mai 2010

I Robot

In viata urmatoare vreau sa fiu robot...m-am hotarat. Investitiile, practic, sunt minore. Fara bani cheltuiti pe mancare, bautura, vestimentatie si din privinta sentimentelor cred ca e mai bine fara. Momentele fericite in viata si asa sunt putine si trec repede, iar cand ne amintim de ele ajungem la o stare melancolie care, din punctul meu de vedere, nu ma prea bine dispun.

Plus ca nu mai simti durere fizica. Iti mai cade cate un surub dincand in cand, dar in rest esti ok. Si daca esti facut din otel inoxidabil sau dur-aluminiu, ai sanse la o durabilitate indelungata. La un low-cost cel mai rau lucru ce se poate intampla este sa ruginesti sau sa ajungi masina de spalat.

Ma intreb cum ar arata iadul sau raiul robotilor. In iad ai parte de ulei de calitate si de piese de schimb din belsug iar in iad te pune la ruginit sau te transforma in fier de calcat.

Dar tot robot mi-ar place sa fiu.

Zbye. :D

1 comentarii:

Adina spunea...

sigur, hai sa devin si eu masina de tuns iarba si sormea surubelnita:-W, lasa mai bine carne si oase si sange:X:X.cum se mai fac dupa aia filme horror??

Trimiteți un comentariu