Subscribe Twitter Twitter

marți, 25 mai 2010

Pam ...Poc

Vorba cantecului "Pumnii mei minte nu are"...se pare ca nici posesorii pumnilor nu prea aveau. Eram aseara la mai multe beri, daca zic una nu o sa ma creada nimeni, si deodata iese unul din barmani cu unul de gat afara si il arunca in strada. Trebuie mentionat ca barmanul isi facuse antrenamentul cu un boschetari in vreo 2 randuri. Important de precizat ca barmanul avea un fizic impresionant, cam 1.75m si semana oarecum cu aia de pe stalpii de inalta tensiune, in concluzie un metru dus intors si 2 oase si un zambet.

Victima era cu un prieten care s-a apucat de sunat la politie. Banuiesc ca avea un motiv serios, daca vina era de partea lor ma gandesc ca ar fi lasat-o balta si ar fi plecat cu capul in pamant, cugetand la greselile care le-au facut. :)))

Intre timp ce asta suna apar vreo 3 cam cat dulapul meu din camera, de am crezut ca filmul "King-Kong" nu a fost o fictiune, si se apuca de bagat ceva pumni in flacaul ce suna la politie.

Intre timp pe acolo se ivise un trecator nevinovat care incerca sa plece din calea lor cu un usor pas alergator. Chestia asta cred ca i-a intrigat foarte tare, deoarece s-au apucat de saracul "baiet" si ala de o statura cam cat barmanu`.

De precizat ca a venit si politia. Nu au rezolvat nimic, fapt ce la instigat pe pretnul G la revolta. Nu intelegea de ce el si-a luat 200 de lei pentru ca trecea noaptea printr-un parc si aia bat oamenii in vazul tuturor si nu primesc nimic.

Pretene...lasa-ma sa-ti raspund la intrebare: Suntem in rromania si legea nu se aplica la fel pentru toti. Depinde de mecla.

Hai noroc ! ! !

1 comentarii:

Adina spunea...

SUBSCRIU:-w!!!

Trimiteți un comentariu