Subscribe Twitter Twitter

luni, 21 martie 2011

Dragostea in tanara-mi pruncie

Aud in fiecare zi in jurul meu tot felul de pareri cu privire la dragoste, iubire...toti se pricep la chestii de genu` dar nimeni nu stie nimic, toti dau sfaturi dar nimeni nu le aplica...aici ma includ si pe mine. Nu stiu de ce, dar am impresia ca de la o anumita varsta toata treaba asta devine foarte relativa...imi este greu sa cred ca ajungi la 30 de ani si te casatoresti cu o persoana doar din dragoste...confortul material primeaza, asta e doar parerea mea.

Dragostea puerila mi se pare cea mai cinstita...nu se tinea cont de bani, statut social, relatii, etc...vrajeai cu persoana respectiva pentru ce era. Cand eram tinerel aveam o fata de care-mi placea si faceam tot posibilul sa fiu cu ea. Sarutari patimase in scara blocului sau in subsol intr-o lumina crepusculara (poate va intrebati de ce la subsol...era printre singurele locuri slab frecventate in care aveam si noi putina intimitate...nici nu bagam in seama sobolanii ce mergeau la cumparaturi sau zgomotele sinistre din tevile de apa, focul dintre noi era mai puternic ca orice), privitul stelelor in noptile de vara, plimbarile prin ploaia calda...chestiile simple ne faceau fericiti. Cu timpul si-a dat seama ca nu ajunge nicaieri cu tampeniile astea si a devenit o tarfa materialista.

Pentru mine cred ca perioada respectiva a fost singurul moment din viata mea cand as putea vorbi despre dragoste...restu` apa de ploaie.

Mult succes in gasirea iubirei neconditionata iar cei care o au multa bafta in mentinerea ei.

Hai noroc  ! ! !

5 comentarii:

julz spunea...

frumos episod din viata...cel mai tare ma distreaza cuplurile care te fac sa crezi ca dragostea dintre ei e de neatins, ca totul e super minunat intre ei...si peste ceva timp afli ca e "just a big bullshit" si ca el/ea sta cu el/ea ca ea/el e mare smecher/a cu casa si masina!!but hey, dragostea trece prin stomac, branza e pe bani si toate alea, si totusi....respect!

ZV spunea...

In ziua de azi situatia materiala e prioritara...ne este foame din ce in ce mai tare...:D

julz spunea...

...si totusi uitam sa hranim sufletul!

Anonim spunea...

Flo


Mda... super , la sfarsit e ca un banc sec :))


In urmatorul episod incerca sa redai o iubire patimasa cand erai "echer" si o trageai pe tipa de ...par =))...asa sa nu uitam esenta prim(c)ordiala :)))

ZV spunea...

Episoadele porno o sa urmeze...acuma am redat un episod de cand eram tinerel...atunci stiam numai sa bag mana la chilotei...nu le aveam cu aruncatul pe pat, trasul de par si sexul nebun pe masa din bucatarie...:D

Trimiteți un comentariu