Subscribe Twitter Twitter

luni, 30 mai 2011

Boala castravetelui nervos

Punct si de la capat. Dupa ce am fost "asasinati" la foc continu de catre media cu stiri de cacao, incepe usor un nou episod. Dupa binele cunoscute evenimente "gripa aviara", "boala vacii nebune", "gripa porcina", sfarsitul lumii in 2012 care s-a amanat pana in 3000 si ceva, sfarsitul lumii din 21 mai pana in octombrie a.c., am ajuns asa incetisor la "boala castravetelui nervos".

Atat femeile cat si barbatii sunt rugati sa-si mentina calmul, nu e vorba de castravetele din pantalonii barbatilor, ala inca il puteti savura linistiti...atat femeile cat si unii dintre "baietei". Problema este la castravetele ala ce-l pui in salata si care mai este folosit si ca jucarie sexuala de unele don`soare private de oraganul genital masculin sau de anumite accesorii. Ca sa fiu si mai explicit, ma refeream la Cucumis sativus ala din familia Cucurbitaceae. E clar acuma?

Unul din mai marii tarii, ceva secretar de stat, a declarat urmatoarele: "Puteţi consuma fără probleme castraveţi, vă garantez eu”. Daca omu` garanteaza puteti manca linistiti. Totusi...in caz ca prezentati vomă, diaree şi febră, in afara de cea provocata de actualul guvern, sa va prezentati la medic...optional.


Hai noroc si pofta buna !

1 comentarii:

M.Narcis spunea...

Ce-mi mai plac CASTRAVEŢII !!!
Maxim ! :)))

Trimiteți un comentariu