Subscribe Twitter Twitter

joi, 6 octombrie 2011

Steve Jobs

Sunt momente in care ma bucur ca am un blog si pot sa-mi fac publice unele sentimente. Motiv pentru care vreau sa-mi exprim condoleantele mele fata de decesul cunoscutului Steve Jobs.
De acum inainte viata nu va mai fi la fel. Cu multa bucurie imi amintesc momentele petrecute alaturi de el si peripetiile prin care am trecut: bauta din '67, dezmatul din '74, nasterea mea din '86, revolutia din'89...ce repede a trecut timpul. Lumea nu va mai fi la fel.

WTF (ce pana mea de curcan)...de cand o accesat asta luminita de la capat, numai despre asta se vorbeste. La TV, radio, mail-uri peste mail-uri...de parca el ar fi inventat roata la caruta...toti fraierii pe net baga tot felu` de mesaje pe tot felu` de site-uri: "lumea nu va mai fi la fel", "o sa-ti simtim lipsa", etc de parca il cunosc toti din copilarie. Garantat nu da doi bani pe compasiunea voastra.
Eu o sa ma bucur in continuare de gadget-urile oferite, pe care le pretuiesc foarte mult: imi place sa dau cu degetu pe "iphoneul" sefului, tableta e fenomenala...merge de rupe...cel putin asa zic figurantii ce-si verifica mail-ul pe la cafenelele de "fitze", ca sa nu mai zic de laptopul ala mega-subtire...de cand m-am uitat la prezentarea aia cu plicul mi-am dat seama ca pot face acelasi lucru cu calculatorul meu si mi-am cumparat o geanta de voiaj...e uimitor cat de bine incape.

Si credeti-ma ca nu sunt frustrat...dar se face atata tam-tam pentru nimic. Nu am vazut niciodata la TV sa fie laudati mai mult de 15 sec cei care ocupa primele locuri la tot felul de olimpiade din toata lumea, avem sportivi care fac performanta in box, handbal, inot, scrima, etc...nu o auzit nici dracu` de ei. Dar mai bine ne laudam cu ai lor decat sa-i pretuim pe ai nostri.

Multa bafta !

5 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarat si ce spui tu aici partial dar e si impresionanta viata omului astuia, practic,cum spuneau si aia pe Discovery, omu era perfectionist si a reinventat multe chestii care chiar au iesit foarte bine.Nick

ZV spunea...

Tu esti subiectiv...ai "iFoane"...nu se pune parerea ta. :D:D:D

Anonim spunea...

dapoi si tu ai "samsugi" derivat din aceeasi tehnologie, teoretic daca nu era el poate nu aveai samsungul acuma, poate mai tarziu sau poate deloc. s.a.m.d. Asa ca se pune si parerea lui. Flo

ZV spunea...

Bai "samsugi"...eu ma pot descurca la fel de bine cu orice telefon...dar daca s-a ivit oportunitatea de a avea acces la tehnologie...am acceptat si am imbratisat.
Eu nu contest abilitatile lui de inovator...doar ca s-a facut prea mult caz pt un singur om. In Africa mor milioane de oameni si nu ii plange nimeni. Hai noroc ! :D

Adinuta spunea...

nu pune la suflet mama :)))

Trimiteți un comentariu