Subscribe Twitter Twitter

duminică, 14 aprilie 2013

+18

 Dupa titlu garantat ati crezut ca e vorba de ceva matrial pornografic sau text licentios. Spre dezamagirea voastra, e vorba doar de un mic party, al unui flacau ce abia acuma a intrat in randul majorilor. Impreuna cu colegul meu i-am asigurat ambianta sonora la frumoasa lui petrecere.
 Am ajuns la concluzia ca tinerii din ziua de astazi nu mai stiu sa se distreze si materialul muzical pregatit de noi a fost un fel de "frectie la picior de lemn". Totul a fost ok pana au inceput licorile cu grade multe sa-si faca simtita prezenta...din acel moment lalaiturile lui salam si incultura lui guta au fost la mare cautare. Pana la urma nu asta a fost problema, fiecare asculta ce gen muzical ii place...eu nu am inteles cum pana mea te poti distra pe niste schelalaieli, suna de parca si-a prins degetul in usa.
 Era sa zic "pe vremea mea",dar e putin cam prea devreme pentru asta...in perioada cand mergeam eu la majorate altfel statea treaba, veselia si voia buna era scopul principal...cheful incepea la 7-8 si se terminat tot pe la aceeasi ora, dimineata. Singurele momente in care ascultam muzica mai lejera, erau cand vroiam sa invitam cate o fata la dans sau cand rasarea soarele si nu ne mai tineau picioarele.
 Eu sunt de parere ca personalitatea unei persoane reflecta in genurile muzicale pe care le asculta.
O persoana fara gen sau fara preferinte muzicale e un om fara personalitate.

Buh bye

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bine zici! As putea adauga si faptul ca o persoana fara cultura si fara educatie nu are cum sa aiba alte gusturi muzicale decat cele care le-ai mentionat ca le-au ascultat pustii la respectiva petrecere. Si astfel ajung sa fie fara personalitate, toti la gramada. Am sa inchei sa nu "lovesc" cu alte cuvinte mari.

ZV spunea...

Poti lovi linistita...nu e limita.
Imi este frica de viitor...

Trimiteți un comentariu