Subscribe Twitter Twitter

marți, 9 iunie 2009

Nimicuri cotidiene

A venit vara(informatie pt cei care nu au observat sau simtit inca). Pfuaaaiiiii ! ! ! Asa mult imi place anotimpul asta, vorbesc serios, de nu ma mai pot satura. Daca as avea pile pe la "mama natura" as decreta "vara" anotimp permanent. E frumos nu ai ce zice...partea proasta ar fi aparitia tuturor specimenelor(in permanenta crestere) din jungla asta urbana.
Dar...au aparut fetitele...:D fuste de o palma, tricouri de doua...cand am ajuns acasa nu stiam de ce am ochii cat ceapa... ce sa-i faci, masuratoarea asta a costat... iar duma cu sondajul nu prea a tinut...am primit chiar si o replica foarte originala: " sondeaz-o pe ma`ta"...na...de unde sa stie fata ca nu suferim toti de complexul lui Oedip.
In general e frumos...din 3 masini la una canta de dusmani...a venit caldura au aparut si dusmanii...trebuie sa fie preacaut iar muzica il intareste psihic, ca nici nu stii de unde sare si ii fura singuri bani alocati pentru semintele de la serata din fata blocului.
Odata cu aparitia caldurii am observat ca la unii se taie apa, nema sapun de cumparat , geluri de dus, sampoane, etc...altfel nu-mi explic de ce naiba unii au miros de tomberon.
Asa ca...bucurati-va de vara...eu incerc din toate puterile.
Cele bune.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da ma, abea astept sa ma bucur de vara, defapt sa ne bucuram de vara si sa ne facem varzaaaaa.Luna viitoare pe vremea asta nu o sa mai am nici un stres (sper). Ma mir cum de nu ai facut nici o referire la neamurile verii, adica sa ne bucuram si de vreo verisoara sau asta e un blog serios?

Anonim spunea...

Vara e anotimpul meu preferat!Yabadabaduuu astept sa bem o berica in balcon si sa ne mai pregatesti tu micul dejun cu branza in forma de inimioare!

Nelly

ZV spunea...

E doar un blog...tu il consideri cum vrei. Dar nu stiu la ce te-ai referit cand ai zis "neamurile verii"

Anonim spunea...

poi mai, cum? credeam ca suntem pe aceesi lungime de unda... vara- verisoara-adica o fata care este verisoara cuiva. :D

Anonim spunea...

am uitat un "a"

ZV spunea...

Te-am prins acuma...:)))))

Trimiteți un comentariu