Subscribe Twitter Twitter

joi, 17 septembrie 2009

Cu pasi mici

Dupa cum bine ati auzit si voi, de ceva zile a inceput scoala.

Luni dimineata ies si eu din bloc pe la 8:00 sa merg la serviciu si printre ochii mei paienjeniti de somn vad o gloata de purandei cu flori in mana, cu mama de manuta, un ghiozdan ce le acoperea 110% din spate si nu stiam ce se intampla. Am inceput sa analizez: onomastica nu e ca doar nu cara cadouri cu rucsacul pentru tot cartierul, reduceri la mall nu erau deoarece mergeau in directia opusa, strip tease masculin nu era pentru ca era 8 dimineata si acolo nu mergi cu copilul dupa tine doar daca vrei sa-l initiezi de mic spre o cariera de viitor...deci mai ramanea o singura varianta, a inceput scoala. :D

Asa imi plac astia mici, aia de clasa I sunt fericiti pentru ca nu stiu ce-i asteapta iar cei cu experienta de 2-3 ani se gandesc cu jale la ce va urma. Sincer, mie tot timpul mi-a placut prima saptamana de scoala pentru ca nicioadata nu mergeam la ore, da` cui dracu` ii mai ardea de cursuri cand "arhicunoscutul si celebrul" El Greco era la potential maxim, alcool si tigari, cam asta era orarul meu in primele 5 zile...vorbesc acum de perioada de liceu, in I-VIII eram prea pudic si prea cuminte.

Nu stiu voi dar mie imi cam lipsesc zilele alea. Pana la altele mai bune...Zbay.

2 comentarii:

Anonim spunea...

in sfarsit prind si eu un calculator de la care sa iti pot da commenturi:D!!deci, eu am vazut kinderi cu adidasi care canta si ghiozdane roz care-s activate vocal. adica ii zici "Deschide-te" si puii mei se deschide.pe vremea noastra, aveam stilou din ala comunist cu penita si cerneala si ghiozdan (da tot roz) cu fermoare trendy!!dar lasa ca e bine, copii nostri vor avea scoli holograme si carti incorporate in rama de la ochelari!!

Adina spunea...

aaa si eram eu, in caz ca nu ti-ai dat seama:))

Trimiteți un comentariu