Subscribe Twitter Twitter

joi, 10 septembrie 2009

Vesnica prostie

Din categoria: Cand n-ai cap vai de steaua ta sau altfel spus...nimic nu-i mai prost decat taranul de oras (sa nu se simta jigniti cei care locuiesc in mediul rural). Am ajuns la concluzia ca in tara asta moare exact cine nu trebuie, o sa ajungem in scurt timp sa fim condusi de o serie de agramati unde, cu greu o sa ne facem loc printre acesti oameni prost crescuti care considera idiotenia un trend. Zilele astea am avut curiozitatea sa vad stirile de pe posturile nationale, lucru ce nu l-am mai facut de mai bine de 2 ani, pe langa toate cacaturile menite sa creasca audienta era o stire despre 6 persoane ce au murit intr-un accident de masina pe o autostrada in Spania. Sincer....a murit cine nu trebuia, daca tragi o privire in jurul tau gasesti pe putin 10 persoane ce ar trebui torturate cu cele mai brutale metode si numai dupa omorate. Cred ca erau oameni cinstiti si muncitori altfel nu erau 6 intr-o masina...
Da...ati ghicit...asta e unul din posturile in care sunt iritat de prostia omeneasca,de tara asta, de, de ,de , de....de foarte multe.
Dupa cum observ m-am cam abatut de la ce vroiam sa va zic asa ca, hai sa revenim la "taranul de oras". Ajung si eu ca omu` la ora 18:00 de la serviciu. Mananc ceva, imi deschid calculatorul, toate bune si frumoase, imi aduc o bere, pornesc un film...nici ca se putea mai bine pentru un final de zi. In momentele mele de relaxare maxima apare cretinu` cu BeMWeu si se apuca de claxonat exact la geamul meu. In general nu am treaba cu vecinii care tipa, asculta muzica, rad,etc dar las-o dracu` de treaba si claxoneaza la ma`ta sub fusta. Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cred ca o tinut asa cam 10 minute de mi s-a dus dracu` toata buna dispozitie. Unde mama naibii sunt telefoanele cand ai nevoie de ele sau poate si-a alimentat bolidul, a mai lasat 10 mii pentru un pahar de Adria de portocale si nu o mai ramas bani si de credit, iar despre coboratul din masina pana la persoana ce o astepta nici nu mai intra in discutie, era prea mult efort si risca sa-si murdareasca pantofii cei albi ce i-a imprumutat de clovnul Jica. M-am simtit in momentele alea exact ca la tara...sigur ii stiti pe aia din satul "Unde-i ud aluneca" ce isi fac aparitia vara dupa ce si-au cumparat masina cu bani castigati pe ogoarele din Spania...se planteaza ei tzantzosi in batatura si se apuca ei de claxonat sa vada tot satul ca baiatul are valoare si o venit cu masina.
Pana la urmatoarea masina....Zbye. :D

4 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-o tara plina de "tarani de oras" ca sa poti sa supravietuiesti si sa nu mori bolnav de ulcer trebuie sa te comporti si tu ca un taran (cum ai zis si tu,nu de aia de la tara ca nah si eu de acolo sunt si ma mandresc cu asta :D )ci de aia care cred k daca au bani le este permis totul...la concluzia asta am ajuns si eu, care nah am o varsta destul de tanara :P (dupa cum zic unii )....asa ca ..mai Vali cum ai rezistat sa nu iesi la balcon sa "ii urezi o zi buna domnului" sau poate fix pe tine te cauta ;)
Iulia

Adina spunea...

si cand te gandesti ca si "bemveul" ala e probabil inchiriat, sau al unui prieten mai "ciumeg" ca el, adus acasa sa vada si nea milutz ce masina "super marfa" si-a luat el din italia.si apropo de faza asta:tata face conducere prin oras intr-o zi.elevul in dreapta ca orice elevemnaleaza preventiv fara motiv, accelereaza cand trebuie sa franeze, etc,etc, etc.in centru, in intersectie, bara la bara.un nene cu un "mertz" hargintiu cu numar de italia isi da geamul jos, scoate o mana miscand din degete pe geam, cealalta insistent pe claxon, revoltat fiind pe tata:"dom'le da matale nu vezi ce aglomeratie e aici, fa conducere in alta parte".da, nu..e bine, noroc de el ca dirijeaza circulatia

Anonim spunea...

asta nu inseamna ca toti care au BMW sau Mercedes sunt tarani...

ZV spunea...

Nici nu am zis asta. Eu am facut referire la cei cu comportamentul de duzina si nu trebuie neaparat sa aiba BMW sau Mercedes ca sa fie prost crescut.

Trimiteți un comentariu