Subscribe Twitter Twitter

marți, 8 decembrie 2009

Nea N

Pababibam...dupa lunga absenta de pe scena blogurilor de low rating...m-am gandit sa fac si eu un post de sezon. Nea Nelu.
Era faina atmosfera aia de dinaintea evenimentelor de genu`...ma tot batea la cap mama sa fiu cuminte ca de nu, nea Nicu, o sa-si bage picioarele si in loc de cadouri o sa-mi aduca un bat. Si credeam cacatul asta, respectam tot ce ziceau parintii si pana la urma tot gaseam un bat in ghete. Si in fiecare an ma motivam si ma ambitionam sa-l prind pe cel care imi contesta calitatile de baiat cuminte. Ma inarmam din timpul zilei cu bete si ma mobilizam sa stau treaz toata noaptea sa-l vad si sa-i rup picioarele. Normal ca de fiecare data adormeam si dimineata eram prostit cu: "te-a adormit ca sa nu-l poti vedea", ala era punctul culminant...dar ma calmam repede cand vedeam cadourile, eram usor de mituit :D. Toata relatia mea cu Nicusor a atins cote maxime cand i-am pus un ou crud in pantofi dimineata inainte sa plece la lucru...de atunci relatia dintre mine si personaj s-a racit total. :D
Sa va bucurati de zapada, de soare, de frig....de iarna.
Zbye.

6 comentarii:

Adina spunea...

de unde stii tu ca ala caruia i-ai pus, chiar era nea nicusor!??poate erau pantofii zanei maseluta sau a lui fat-frumos!!trebuia sa investighezi mai intai.si sa constat ca acest post se datoreaza faptului ca nu ai primit nimic in ghetute anul asta de cuminte ce ai fost?

Anonim spunea...

io zic, sa bei o bere in loc sa scri pe blog :P, sau poti sa ne scri pe mess, mie si lu' Adina :)). Inafara de noi nush cine iti mai citeste blogu'. sanatate si lasa ca poate il prinzi pe mos cracila

Anonim spunea...

du-te ma, mai am nevoie si de aprobare la comentariu, pusca mea de democratie. atat am avut de zis :P

ZV spunea...

In primul rand nu e un blog de pe urma caruia sa-mi fac un renume, scriu pt mine iar daca il mai citeste si altcineva e si mai bine.
In al doilea rand, democratie e inteleasa prost si tocmai faptul ca avem dreptul la libera alegere m-a determinat sa pun acea optiune de a-mi selecta comentariile.
Zbay. :D

Adina spunea...

ppfff:)):)) "anonim" nu stiu cine esti dar good point: ar trebui sa ne dea vali un premiu de fidelizare ceva, avand in vedere ca numai noi dam comentarii aici!!hai vali asteptam premiul!!multumim anticipat!!

ZV spunea...

Deja v-am dat un premiu...respectul meu...dar ati fost mai preocupati sa va asteptati la un castig material. :))) Sa traiti bine. :D

Trimiteți un comentariu