Subscribe Twitter Twitter

marți, 26 ianuarie 2010

Funny status

Am intrat astazi pe messenger si am vazut un status fain, la un prieten, ce m-a amuzat teribil. Suna cam asa: "Barbatii admira femeile inteligente...dar le prefera pe cele frumoase!".
Total deacord. Acuma sa fim seriosi, nu cred ca este un barbat pe lume care sa aiba o prietena ciunga, paru` rar, fara dinti...si sa se prezinte cu ea intr-un cerc de prieteni si sa zica: "V-o prezint pe prietena mea, a citit Cioran si Dostoievski se pricepe in fizica cuantica si nucleara si are 2 doctorate in chimie". Daca da peste una de genu` o admira,in cel mai bun caz pentru performante, dar alearga in limba dupa aia de 1.75 cu picioarele pana in gat, cu un cur si tate faine. Dar genul ala de fete nu trebuie sa-si piarda speranta, in lumea asta sunt si baieti pe aceeasi lungime de unda, care decat sa aplice un "gioco del mano" mai bine "ard" o inflacarata ca ei.
Chestia asta nu cred ca e valabila numai la barbati...si femeile cam tot pe acolo se invart, numai ca ele sunt ceva mai disperate dupa relatii si casatorie incat dupa 2-3 incercari cum il prind pe unu mai de doamne ajuta il si inhata si-i pune saiba pe deget.
Va las...merg sa alerg dupa strambe....asa ca, alea de 1.75 cu curu` si tatele mari sa se plimbe intamplator pe Dunarii. :D

Zbye:D

5 comentarii:

Adina spunea...

deci doua chestii:
1.intr-adevar si noi femeile avem pretentii la baieti care arata bine si chiar daca cand suntem intrebate vom raspunde ca evident ca vrem IN PRIMUL RAND sa aiba "inima" mare si sa fie destept, nu ne-am uita, vorba ta, la unul ciung. Si la urma urmei, ce fata nu isi doreste un prieten cu care sa se laude?
2.NIMENI nu se plimba intamplator pe Dunarii, numai daca Doamne Fereste s-a ratacit in drum spre Iulius sau a fost pedepsit sau parasit pe acolo, la capatul lumii!!

ZV spunea...

Nu ai de unde sti...dupa postul asta o sa vezi multa dezorientare pe Dunarii...noroc ca nu am spus numarul ca avea parte numai de nopti albe...:)))))

Adina spunea...

da albe de la atat plictiseala cata este pe strada.ca in afara de tine si barul din colt nu mai este cam nimeni pe Dunarii:)

Dan spunea...

Is convins ca dupa ce isi vor savura cafeluta in Iulius o sa o i-a agale pe carare spre str. Dunarii iar tu sa le astepti cu bratele deschise. Partea proasta ca inainte sa faci ceva cu acwst gen de donsoare tre sa le explici ca Dostoievski nu ii un coctail care se serveste pri Obssesion The Fucking Club

ZV spunea...

Daca prinde...le spun ca Dosto e moneda nationala si eu am o avere colosala. :D

Trimiteți un comentariu