Subscribe Twitter Twitter

joi, 22 aprilie 2010

Ziua Pamantului

Dupa cum ati vazut si pe google...daca nu ati vazut, acolo unde era google e ceva poza cu niste copaci, pasari, etc...nu vedeti?...mai bine lasa.

Dupa cum suna nu e ziua in care s-a nascut pamantul si clipa in care a primit prima palma la fund sa planga, e o zi bagata pe gat de un senator american care, probabil, a vrut sa acopere prin manifestarea asta ceva afacere ilegala prin care se deversau deseuri. Daca te gandesti bine e o perdea destul de buna, prostesti lumea cu "hai sa protejam pamantul", ei se uita in dreapta si in tu in stanga bagi ceva cianura, deseuri toxice si alte cacaturi prin paduri, oceane, munti, etc. Se pare ca acesta vrajeala domina de vreo 30 de ani si oamenii ca niste buni cetateni fac tot felul de vrajeli pentru a comemora aceasta zi.

Sfaturile mele pentru gloata sunt urmatoarele:
- opriti-va din a fi tarani prosti...incercati pe tot parcursul anului sa nu mai aruncati toate cacaturile pe jos

- cand mergi la gratar si guta va vorbeste de dusmani in difuzoarele voastre de cacat nu mai puneti mana pe topor sa va razbunati pe saracii copaci, pentru ca domnule cretin...datorita lui respiri aer curat

- dupa ce ai terminat cu ingrasatul burtii tale mari incearca sa strangi dupa tine toate gunoaiele si sa le duci la un cos ca nu sunt asa grele dupa cum crezi. Uite exemplu pe ma-ta, s-a chinuit saraca si nu te-a lasat acolo unde ti-e locu`

- scarbele alea de prin parlament si marii detinatori de fabrici si uzine nici nu are rost sa-i mai mentionez...cand vom ramane fara aer ei isi vor cumpara oxigen pentru traiul zilnic in timp ce restu` ne vom sufoca.

- daca nu poti face nici macar un mic efort pe parcursul anului macar azi arunca tigara la cosul de gunoi, nu te mai pisa la radacina copacului pentru ca e sarat si nu are saracul nevoie sa-si condimenteze mancarea, etc.

Gata, m-am intins prea mult. Stiu ca va doare la patina.

Aveau ei si ceva melodie oarecum reprezentativa pentru ziua asta dar mie nu mi-a placut. O prefer pe asta. Enjoy!



Zbye. :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu