Subscribe Twitter Twitter

miercuri, 1 decembrie 2010

1 Decembrie

Multa zarva pentru nimic.

Trebuie apreciati cei ce si-au dat viata in 1918, pacat ca au facut toata treaba asta in scopuri politice si imi pare rau ca s-au chinuit degeaba. Faptul ca sunt roman ma lasa rece. Stiu ca nicaieri nu este padure fara uscaciuni, insa cu greu mai gasesti ceva verde in tara asta. 

Pacat ca dupa ce s-au sacrificat atatia oameni pentru libertate si un trai mai bun, inca mai stam la coada la 2 sarmale si o bucata de mamaliga. Pana si focurile de artificii sunt de toata jena si cu toate astea ne bucuram ca prostii si ne minunam de parca ar ateriaza pe pamant cometa Halley.

Dar asta e doar parerea mea.

La multi ani ! ! !

Hai noroc !  ! !

1 comentarii:

Florin spunea...

As fi preferat o parada militara solemna si simpla: "fara exercitii de indemanare din partea regimentului de garda"- fara "extravagante" in general…
Prezentarea si relatarile postului public de televiziune- ma refer aici la prestatia reporterului prezent la eveniment- au fost inadecvate si total lipsit de profesionalism.
Nu doresc sa insist asupra acestui aspect, insa "protocolul oficial" ar trebui extins si asupra "agendei" posturilor publice de televiziune- prezenta carelor de reportaj, invitatii, prezentatorii, subiectele si tematica, modul de prezentare, conotatia acordata expunerii, totul ar trebui revizuit si exclus din tiparele acestei "improvizatii".
Sunt unul dintre acei romani care a cunoscut disciplina si modul de lucru present in interiorul structurilor asazis "corporatiste". Nu suntem mai putin eficienti- nu ne lipseste nimic! Avem mai curand o problema "administrativa".
Marasti, Marasesti, Oituz, Razboiul de Independenta, "Marea Unire"!- sunt lucruri extraordinare!!!- Ce ne lipseste?! E algerea fiecaruia… Nu recunosc si consider nu poate exista o Roamnie a vesnicelor "pomeni", a frustrarilor, a neputintei, a lipsei de munca si disciplina, a vesnicei incompetente si a coruptiei. Prezentarea unei asemenea "realitati" e echivalentul relatarilor unei perioade de care nu vrem sa ne aducem aminte: doua extreme echivalente!

P.S. Daca Presedintele si premierul joaca la limta interpretarii legii inseamna ca totul este interpretabil? Devenim dupa bunul plac speculatori de ocazie ai diferitelor modalitati de a interpreta convenabil posibilele avaantaje sau desavantaje ale "jocului democratic"?

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/psd-actuala-putere-a-batjocorit-ziua-nationala-208023.html

"Astăzi, 1 Decembrie, cu ocazia evenimentelor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României a avut loc un fapt fără precedent. Încălcându-se protocolul oficial, care, conform Ordinului MApN din Nr. 30 din 12 Martie 2009, publicat MONITORUL OFICIAL NR. 208 bis din 1 aprilie 2009 stabileşte Regulamentul Onorurilor şi Ceremoniilor militare, onorul militar a fost dat primului-ministru şi nu preşedintelui Senatului, prezent la eveniment", se arată într-un comunicat al PSD.

Trimiteți un comentariu