Subscribe Twitter Twitter

vineri, 4 martie 2011

Antisociali pe zi ce trece

Ne inchidem tot mai mult in noi si refuzam sa coalizam cu societatea. Implicit acest lucru atrage dupa sine izolarea fizica fata de cei din jur. Suntem incapabili sa comunica verbal si ne retragem in lumea virtuala unde, psihologic, suntem mai inalti decat orice fiinta suprema.

Mda...spiritul filozofic si-a spus cuvantul...nu-l luati in seama, face pe nebunu`...are personalitate proprie, nu am ce sa-i fac si e de neoprit.
Nu stiu daca observati, dar mai nou de cand cu toate retelele astea de socializare suntem incapabili sa comunicam intre noi fata in fata. Vrei sa-i spui iubitei sau iubitului "Te iubesc" ii trimiti un "like" pe Fb si ii scrii pe mess alaturi de arhicunoscutul semn " :* ". La fel se procedeaza si cand te desparti, ii trimiti un mesaj sau ii spui pe mess...iar daca esti mai a dracu` pui si un filmulet pe Youtube cu iubita in momentele suave de dat la buci...sa o faci de ras pe tarfa naibi.

Te intalnesti pe strada cu un prieten, sa nu te apuce naiba sa-l chemi la o cafea sau la o bere...ii bagi clasica: "ne vedem pe mess" sau " vorbim la web pe skype".

Am ajuns la stadiu in care daca ajungem intr-un grup de oameni, ne plafonam si nu suntem in stare sa purtam o conversatie din nici un punct de vedere...ca sa nu mai vorbim din punct de vedere de gramatical.

Nu se mai citesc carti, te uiti la filmu` sau scoti rezumatul de pe net...nu se mai cumpara ziare, se citeste presa online...nu mai mergi la cumparaturi, comanzi online. Asteptam cu mare drag orgasmul prin bluetooth si procreerea wireless.

Pana la urmatoarea inovatie va doresc plafonare placuta.

4 comentarii:

M.Narcis spunea...

Cât adevăr . Dar totuşi greşelile noi le facem..şi prin asta ajungem să trăim în spaţiul virtual sau ştiu eu.. cu capul în nori .
Baftă!

julz spunea...

unii ar zice ca e din cauza lipsei de timp, de bani...dar stim cu totii ca nu e asa. eu as zice ca e lene si frica.de zici ca noi suntem primii pe "piata" socializarii live,da...sunt sigura ca noi am "inventat" iesitul in pub sau la cofetarie, righhhhttt..... mie imi place mult sa cumpar carti, chiar daca stiu ca nu apuc momentan sa le citesc pe toate, imi place sa ma plimb in librarii dupa ele :D

ZV spunea...

O idee buna...sa facem turul librariilor...:D

d!da spunea...

Nu spun ca n-ai dreptate referitor la problema asta a socializarii, insa nu prea are o baza solida acea socializare "cu halba", de care spuneai ... pentru ca din pacate, in ziua de azi cam atat stim face, ori canale de socializare, mess plus restul "tacamului", ori cluburi, baruri, birturi. Partea prosta este ca daca, dintr-un motiv sau altul, vrei sa iesi din rutina asta, nu stii ce sa faci :)

Trimiteți un comentariu