Subscribe Twitter Twitter

vineri, 22 aprilie 2011

Facebook...unealta pentru hoti

Citeam ceva articol cum ca spargatorii de case sunt mari fani Facebook. Tu ca un om normal ce trebuie sa arati la toata lumea ca ai valoare, te pui frumos pe site si scrii acolo ca esti plecat in Bahamas, Hawaii, etc...flacaul vede si iti face o mica vizita pentru a te scapa de lucrurile de valoare.

Acuma...am si eu un anunt pentru hoti:

Astazi am sa plec de acasa pana luni seara. Daca imi spargeti apartamentul va rog frumos sa nu imi distrugeti usa sau geamul, sunt scumpe si nu am chef de probleme cu proprietara...cheia e sub pres. Banii ii tin in pusculita sub forma de vaca de pe pervaz, acolo o sa gasiti cei 80 de bani ce mi-au mai ramas din salariul de pe luna asta. Bijuteriile scumpe, lantul si bratara, le port cu mine..eventual, daca le vreti, ma puteti contacta si punem de o talharie la miez de noapte. In dulap gasiti vasta mea garderoba, 2 perechi de pantaloni, 2 tricouri si 3 perechi de sosete...va rog sa-mi lasati cate una din fiecare sa am cu ce ma imbraca marti la serviciu. Acum ca v-am pus la curent cu toata averea mea va doresc spor la treaba.
P.S. Vecinu de la doi are masina noua, poate vreti sa-i faceti o vizita.

Hai noroc ! ! !

5 comentarii:

M.Narcis spunea...

Anunţul cel mai taree ! :D

Adinuta spunea...

:)))) ha ha...misto postarea asta!!

Phidas spunea...

Bine zis! :)

Adina spunea...

am mai citit postarea asta de vreo 3 ori si rad de fiecare data.cred ca mi-o trimit si pe mail-ul de la serviciu sa dau send to all la colegi!:))

ZV spunea...

Saru`mana...:d

Trimiteți un comentariu