Subscribe Twitter Twitter

marți, 7 februarie 2012

Alcoolul reduce considerabil defectele fizice

In urma unor studii facute de o trupa de cercetatori s-a descoperit ca alcoolul, consumat in cantitati putin mai mari decat limita normala, reduce defectele fizice cu pana la 80%. Grupa de savanti a fost compusa din 30 de oameni de stiinta din peste 40 de tari, pe un esantion de mai multi barbati si mai putine femei.
Studiile au durat mai bine de cinci ani in diferite baruri, cluburi, bodegi si colturi de strada. "A fost o munca deosebita, mai greu a fost inceputul deoarece doza de 200 ml de alcool se parea ca nu da rezultate" declara Ivan Vodkini reprezentantul rusiei la acest proiect.
"Dupa ce am am marit doza si am schimbat tipul de alcool, din 200 ml de bere in 500 ml vodka, am observat cum studiul nostru incepe sa porneasca din loc iar persoanele studiate chiar aratau mai bine. De exemplu, cand ma uitam in oglinda vedeam un gras mic de statura, chel si cu burta. Dupa 500 ml de vodka incepeam sa arat ca Rowan Atkinson (Mr. Bean), la 1000ml concuram cu Brad Pitt sau cu George Clooney" ne relateaza unul dintre savanti.
Unul dintre participanti la studiu ne declara ca " prima data cand am vazut-o pe nevasta`mea mi se parea o balena, cred ca avea pe putin 120 de kg. Dupa ce am inceput cura cu minim 700 ml de coniac sau vodka arata ca un inger...suntem casatoriti de 2 ani si din ziua cand am cunoscut-o nu am micsorat deloc doza, in unele cazuri am ridicat limita".
Pentru efecte imediate grupul de  cercetatori recomanda consumatorilor consumul alcoolului in cantitati cat mai ridicate, cu inghitituri la intervale cat mai mici de timp. "Daca se poate si persoana in cauza rezista, este recomand ca o data ce sticla sau paharul este pus la gura, sa nu se mai opreasca pana acesta nu ajunge la limita 0 a paharului" ne sugereaza seful de proiect Mitrel Beaudesting din Romania.
Mai jos aveti cateva exemple.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu