Subscribe Twitter Twitter

vineri, 3 februarie 2012

Asfaltare de iarna in Piatra Neamt

Inca de la primele semne ale iernii, primarul impreuna cu consiliul local au trecut la asfaltarea orasului cu o patura de gheata. Ideea a venit in urma sesizarilor primite la adresa primariei,din partea cetatenilor, cu privire la calitatea asfaltului de pe drumurile publice.
Pinalty declara ca" asa asfalt, cu cheltuieli minime, nu a avut orasul de cand se stie". Pentru aceasta actiune s-au mobilizat si firmele de salubrizare, ele detasand in teren utilajele de deszapezire, punandu-i pe soferi acestora sa stea cu durere in cot. "Am lenevit cot la cot cu sefii, priveam cu mare drag cum se instaleaza gheata pe toate arterele principale" declara unul din muncitori. " Se poate citi bucuria pe chipurile oamenilor cand isi rup cate o mana sau un picior. Soferii sunt foarte incantati, striga unii la altii de fericire."
Dupa colosalul succes cu asfaltarea, primarul orasului s-a hotarat sa inlocuiasca gazonul de pe stadionul municipal cu turturi mici orientati cu varful in sus. " Voi depune o cerere la Creator sa inlocuiasca incalzirea globala cu inghetarea globala, in asa fel vom putea instaura gheata in toata lumea"


Sursa foto: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu