Subscribe Twitter Twitter

miercuri, 18 aprilie 2012

Taxa de intrare in rai



Accesul in Sfanta Biserica se va face cu card de acces, cei ce nu sunt membri in parohie vor plati taxa de intrare in valoare de 30 lei duminica si 50 de lei la sarbatorile legale. Preturile sunt informative, acestea putand fi modificate in functie de amploarea evenimentului.

In urma unei lungi negocieri cu Divinitatea, s-a luat hotararea ca intrarea pe portile raiului sa se faca contra cost, in functie de numarul de pacate si gravitatea lor. Plata se va face inainte de a da ortu` popi sau in situatii extreme suma va fi achitata de catre rude.

Nici promotiile nu intarzie sa apara...la doua inmormantari a treia este gratis, botezurile vor fi 1+1 gratis in limita stocului disponibil, cei cu card de fidelitate la 10 pomelnice primesc o rugaciune gratis, la 20 de lumanari se acorda bonus o prescure.

Pentru mai multe oferte consultati site-ul parohiei sau de pe site-ul mitropoliei la sectiunea "Biserica din satul tau"

Hai noroc ! ! !

2 comentarii:

julz spunea...

oh oau! Cu ocazia asta am învăţat un cuvânt nou - pangar!! De ce se scrie cu p mare este încă mister divin pe care nu am de gând sa-l rezolv (nu că aş reuşi vreodată)!! Biserica e prea "mistică" pentru mine şi aşa!

ZV spunea...

Daca vrei sa furi legal...te faci preot si iti faci biserica. :D

Trimiteți un comentariu