Subscribe Twitter Twitter

miercuri, 23 ianuarie 2013

Cercetatorii britanici

Sunt convins ca ati auzit pe la radio, la TV sau pe net cate un alta despre cercetatorii britanici. Asa de mult imi plac aberatiile lor incat m-am hotarat sa fac un top 5 dume "a la cercetatori britanici"

- Cercetătorii britanici au descoperit care este cea mai ghinionistă zi din an, acea zi ar fi data de 13 iulie.
*Asa ca, in data de 13 iulie nu miscati, nu mancati, nu pupati. 

- Prestarea treburilor casnice reduce cu 13% riscul de apariţie al cancerului la sân.
*De acuma un deget nu mai ridic..."Draga ai vazut ce a spus domnul cercetator, si dupa ce speli vasele, maturi, dai cu moppul, speli rufele, faci ceva de mancare, stergi praful, duci gunoiul, dai cu aspiratorul, speli covoarele....sa-mi aduci si mie o bere"

- Cum reactioneaza animale cand sunt gadilate.
*Nu stiu la ce rezultat au ajuns, eu imediat merg sa gadil trei curci si doua veverite.

- Cercetatorii britanici au descoperit ce le face pe femei fericite. Printre acestea se numara o imbratisare spontana, complimentele, branza, cititul unei carti.
* Alte lucruri marunte ce face o femeie fericita sunt: vila pe Coasta de Azur, un cont format din minim sase cifre, un Porsche rosu decapotabil, un colier cu diamante si un fraier care sa-i ofere toate aceste mici mofturi.

- Cercetatorii britanici au demonstrat: in zece ani un cuplu face sex in pat de 480 de ori si se cearta de 720 de ori.
* Ala da film porno, 10 ani live.


"Fiind foarte meticulosi, cercetatorii britanici au statistici pe baza carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor. Pe de alta parte, insa, sicilienii pot sa precizeze si cateva nume..."



2 comentarii:

Anonim spunea...

Mai trebuie sa faca o cercetare asupra vizitelor pe an la WC si stau drepti in fata lor. Precizez ca nu tot omul e sanatos in ceea ce priveste burtica :))) deci o sa aiba de munca!

M.Narcis

ZV spunea...

O masca de gaze...si spor la treaba, asta e tot ce le trebuie :D

Trimiteți un comentariu