Subscribe Twitter Twitter

vineri, 18 ianuarie 2013

La furat cu galeata

  Nu ar fi o idee rea sa te duci la furat cu o galeata, multe avantaje: usor de intrebuintat, mai spatioasa decat buzunarul, se poate utiliza pe post de scut, o poti folosi ca si obiect contondent daca nu ai avut bani de pistol, etc, etc, etc...
  Urmatorul personaj poate concura pentru cel mai prost hot al anului. Trebuie neaparat sa vedeti asta:

  Vizionand filmuletul m-am gandit sa ofer cateva solutii celor ce vor sa se apuce de jafuri si nu au niste notiuni de baza cu privire la indeletnicirea asta:
- intrarea in incinta se face pe usa pe care o poti deschide, nu pe geamul de la baie si nici prin sistemele de ventilatie-poti ramane blocat ca prostu`. Un alt aspect important, nu te apuca de jefuit magazine daca ai 200 de kg, dintr-un motiv foarte important: poti ramane blocat in usa de la intrare.

- obligatoriu este achizitionarea unei cagule. In lipsa acestui accesoriu puteti folosi o punga colorata, tomberonul de la intrare sau cum se facea pe vremuri...utilizand ciorapii nevestei/iubitei/mamei.

- un obiect foarte important este arma din dotare. Cutitul cu care cureti cartofii, nuiaua rupta din copac inainte de a intra sau pistolul cu apa nu va face prea credibili si lumea o sa creada ca au fost prinsi la camera ascunsa.

- camerele de supraveghere trebuie anihilate. In cazul in care nu reusiti trebuie doar sa faceti cu mana sa va poata vedea rudele si prietenii la TV si sa se mire cat de prosti sunteti.

Acestea fiind spuse...Spor la jefuit.

1 comentarii:

Anonim spunea...

careva sa-i dea un premiu!! "He tried!!!"

Trimiteți un comentariu