Subscribe Twitter Twitter

vineri, 26 februarie 2010

Raspuns la comentariu cu o postare

Daca ati vazut sau nu, in postul anterior am scris ceva despre manele iar Flo prin bunavointa lui si-a sacrificat o parte din timpul lui pretios pentru a ma contrazice cu vehementa. Datorita faptului ca as avea prea multe de spus am hotarat sa-i raspund cu o postare. Deci aceasta sectiune va fi in mare parte pentru el.

Dragul si scumpul meu preten Flo, daca citeai cu atentie si nu te avantai ca p..la spre o p..zda virgina puteai observa ca in acel procent de 99%, exprimat de preaiubitul nostru presedinte, nu am inclus pe toti cei care asculta manele involuntar in taxi, autobuz, nunta, etc sau cei care se uita la asemenea videoclipuri in scopul de a ironiza manelele...faceam referire stricta la acei struti care pretind in public ca ei nu asculta manele dar acasa le suna live-urile lui salam si feat-urile lui guta.

In al doilea rand nu am pretins niciodata de la "roacar" sa-si bage si sa-si scoata toate organele genitale, intr-un interviu public, in ei de tigani, manelari, prosti, inculti, etc, ma asteptam de la o persoana cu o asa vasta experienta muzicala sa sustina muzica de bun gust cu mai multa vehementa, ceea ce denota ca noi, romanii, am fost si suntem o natie de lasi si niciodata nu am fost in stare sa sustinem cu tarie ceea ce credem si nu am luat niciodata atitudine, lasitate dovedita incontestabil cu precadere in ultimul secol. Putea sa spuna ce are de zis si in alta forma fara, citez: "futu-i in gura de slinosii si tigani ".

In al treilea rand...da, sunt ipocrit, am ascultat manele, dar asta a fost acu` 12 ani cand maneaua nu era la acest nivel de incultura si ca sa parafrazez dintr-o piesa a celor de la Parazitii: "Baietii mei asculta hip-hop si manea". Si ca sa nu mai pornesc inca o controversa, gastelor, in acea perioada maneau reprezenta un negativ de muzica orientala caruia ii erau asociate niste versuri DECENTE si CORECTE DIN PUNCT DE VEDERE GRAMATICAL.

Ideea e ca eu nu pretind de la nimeni sa nu mai asculte manele sau sa ii injure pe adeptii genului si pe cei care fac muzica...eu vreu sa-i ironizez si sa rad de ei, macar bucuria asta sa mi-o lasati, pana nu ajungem sa fim condusi de cei cu lantul de "haur" de doua degete la gat si cu jumatate de burta iesita din tricou atarnand peste curea, unde jignirea sau ironizarea de orice fel a unui manelar sa fie pedeapsa capitala. Pana la ziua in care voi fi ars pe rug si batut cu pietre, lasa-ma sa rad de ei fara a primi argumente contra cum ca " lasa-i ca nu avem ce sa le facem". Si stiu ca actiunile mele sunt infime si nu o sa rezolv nimic dar cel putin asta ma face pe mine sa ma simt bine.

Sper ca te-am lamurit si spor la scris urmatorul comentariu de 7 pagini care sunt sigur ca va veni. :D

Zbye. :D

3 comentarii:

Aure spunea...

Hai ca devine interesant...
Astept si eu urmatorul coment!
Sanatate!

G spunea...

Uite la ce nevel s-a ajuns
http://www.antena3.ro/stiri/fun/trei-preoti-au-invatat-sa-danseze-pe-manele_93285.html

G spunea...

Continuarea....
http://videonews.ro/action/viewvideo/38235/Morar-a-creat-programul-tv-al-manelistilor/

Trimiteți un comentariu