Subscribe Twitter Twitter

miercuri, 17 martie 2010

Invetii, inventioare...porcarii, porcarioare

Sa mai zica cineva ca romanii sunt cei mai inventivi. Pe la inceputul anului in Las Vegas s-a tinut Targul International de Inventii. Printre marile descoperiri ce vor revolutiona viitorul se numara:
- Defibrilatorul de buzunar - bun in orice situatie. Nici nu stii cand faci infarct sau te calca unu`. Trebuie sa fii mereu pregatit. Poate fi folosit si de catre copii.

- Tigarile cu gust de mancare - astea ar fi perfecte pentru Paul. Ar putea combina utilul cu placutul atat timp cat nu face abuz si nu pune kg in exces.

- Porcul cu cap de caine si corp de caine - in Rromania il putem inlocui foarte usor pe Ghita` cu respectivul caine, pentru un Craciun ideal. Nu ar mai avea nimeni de comentat ca tii porcul in casa.

- Apa praf - pui praf in apa si iese apa. Ce poate fi mai tare de atat. Iisus cred ca se simte in inferioritate, el a transformat apa in vin si a imbatat o crasma, astia au gasit o solutie la o problema globala.

De atunci s-a mai inventat si rujul pentru femei sau barbati, care arata daca ai chef de sex sau nu. Se schimba culoarea de la roz la un rosu aprins. Asa cred ca o sa poti sa-ti prinzi prietena cand mimeaza orgasmul: " Ai zis ca ai chef de sex si uite nu ti s-au inrosit buzele. Ti le inrosesc eu imediat."

Acuma asteptam sa se mai inventeze avionul cu pedala, flacara rece, sabia cu luneta si cutitul cu amortizor.

Zbye. :D


Sursa: www.trombon.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu