Subscribe Twitter Twitter

joi, 22 aprilie 2010

La noi nu exista jusitie

Ce ma amuza pe mine cel mai tare e partea aia in care unii isi pun sperante ca gunoaiele astea de prin parlament vor face inchisoare cand sunt prinsi cu cate ceva. Esti tare in ciocan ai scapat iar a doua zi ai sa vezi pe la tv ceva procuror sau purtator de cuvant:

"probele prezentate in instanta nu sunt suficient de concludente pentru a-l incfrimina pe acuzat".

Da` ce vrei tata sa vina cineva cu sutele de mii de euro date spaga sau delapidate, poze, filmari, 20 de martori ca sa fie bagat ala la "racoare" !?!?! Nici atunci nu cred ca o sa primeasca tratamentul clasic pe la spate.

Dar cand e vorba de cate o persoana fizica cu un salar vai de capul lui il si ataca. Nu platesti ceva amenda sau ce mai stiu eu...te si salta:

"Pai mai golanule dar tu vrei sa tragi statul in piept? de ce nu platesti cei 200 de lei amenda pentru ca nu ai purtat centura?"(un exemplu ipotetic fara o baza palpabila, reala, adevarata, etc)

Penalitati peste penalitati si daca tot nu reusesti sa platesti din salarul de cacat pe care il castigi lunar ajungi sa mai faci si "parnaie".

Asa ca ii rog pe unii sa nu-mi mai vorbeasca mie de patriotism si ce avantaj real am eu ca stau in rromania. Singura chestie ce ma leaga de tara asta de cacao e familia si putinii prieteni care mi-au mai ramas...si poate o farama de speranta.

"Sa traiti bine." (Basescu Traian, Presedintele Rromaniei)

Zbye. :D


P.S. - Si scriu "Rromania" cu cati de "R" vreau...e blogul meu si imi permit. :P:D

5 comentarii:

Anonim spunea...

..pacat de el.. (de blogul tau)
..pacat de viata ta partial de cacat.. nu iti dai nici macar interesul sa o faci mai interesanta.. nu-ti pasa, prin urmare esti la fel ca si "aia" din parlament - ignorant si nepasator! (degeaba iti versi amarul pe ei, tu trebuie sa cauti in alta parte)
..pacat de timpul tau irosit pe blogul asta pur si simplu inutil..
..pacat de timpul meu irosit pentru a scrie, cand tu de fapt stiai dinainte tot ce am scris aici..
..si nu in cele din urma pacat ca te consideri rrom si ii numesti asa pe toti doar din cauza ca te consumi tu prea tare si urasti niste amarati din parlament..
..la sfarsit inchei: avand in vedere ca mi-am rapit 10 minute din viata mea ca sa scriu aici, 10 minute pe care nu o sa le mai recuperez niciodata, incearca macar sa scrii ceva mai interesant pe blogul asta, chiar daca e blogul tau si scrii ce vrei pe el.. macar fa-ma sa rad, nu sa vad de fiecare data cum te framanti pentru toti amaratii.. ai putea fi mai original oarecum poate asa chiar ti-ar citi lumea "articolele"..
..pace..

P.S. Nu-ti irosi timpul (chiar daca e timpul tau si faci ce vrei cu el) ca sa ma injuri! Think about it!

ZV spunea...

Tu ai scris frumos cu ".." eu am sa fiu mai comun si am sa scriu cu "-" ca fratii mei rromi:

- mie nu-mi pare rau de el blog si pe langa celelalte activitati prefer sa-mi rezerv 10 min sa scriu...uneori asta ma face sa ma simt bine.

- am zis partial de cacat pentru ca momentan nu am ajuns la nivelul la care imi doresc. Nu am inca 35-40 de ani si ma plang de viata mea dand vina pe sistem, fiecare e responsabil pt faptele pe care le intreprinde. In caz ca nu stii ceva poti linistit sa ma intrebi si ai sa concluzionezi ca nu o ard aiurea si chiar ma chinui sa-mi imbunatatesc traiul.

- ma bucur ca tie iti merg toate de minune si esti lipsit de griji si probleme

- nu am facut pe toata lumea rromi, doar pe cei care se simt. Si imi pare rau ca din tot cacatul care l-am scris acolo tu ai inteles ca am ceva cu parlamentarii si cu rromi. Aproape toate posturile au legaturi cu fapte reale, daca ai sti sursa de inspiratie pt accel post cu justitia cred ca ti-ai schimba putin parerea.

- pe final: nu am venit la tine sa ma milogesc sa-mi citesti blogul, ti-ai irosit 10 min pt ca asa ai vrut tu...nu da vina pe mine...daca ai vazut ca nu-ti place ce scriu puteai sa nu mai dai click pe link-ul ala. Daca vrei sa razi sunt site-uri cu bancuri, emisiuni frumoase, te rog eu nu mai intra aici...lasa-i pe alti "fraieri" sa intre, asa putini cum sunt ei.

P.S. Imi pare rau ca tu ai privit acel post ca pe un injuriu, daca vroiam sa te injur o faceam. Si crede-ma, chiar nu-mi irosesc timpul, spre deosebire de altii. Si ar fi fost frumos sa te semnezi.

Anonim spunea...

..nu vreau sa ma semnez pentru ca nu are importanta numele meu..
..vreau doar sa spun ca esti orbit de ura!!
..cand folosesti cuvantul "Rromania" se intelege automat ca faci pe toata lumea rromi asa ca nu te eschiva cu fraza aia "nu am facut pe toata lumea rromi, doar pe cei care se simt" - fraza tipica ca sa te scoti!
..ar trebui sa apreciezi ca imi irosesc timpul pentru a-ti citi blogul si a face comentarii.. nu am spus niciodata ca te-ai milogit si nu am dat vina pe tine (e ciudat cum cateodata oamenii inventeaza diverse amanunte doar ca sa se piarda esenta discutiei)...
..nu ma refeream la "articol" ca fiind un injuriu; ma gandeam ca poate o sa te prinda comentariul meu intr-un moment prost si poate o sa ma injuri pentru ce am scris..
.."Si imi pare rau ca din tot cacatul care l-am scris acolo tu ai inteles ca am ceva cu parlamentarii si cu rromi." ..poi evident ca ai ceva cu astia, doar se intelege din mai multe "articole" ale tale pe care le-ai postat! Acum vii si spui ca nu ai nimic cu astia! .. evident ca sa te scoti din nou..
..nu trebuie sa-mi explici treaba cu justitia, stiu si eu foarte bine, doar ca nu ma framant atata si nu ma stresez pentru niste amarati.. si trebuie sa realizezi ca lucrurile nu o se schimbe prea repede, cred ca inca vreo cateva generatii..
..ziceai la un moment dat ca singurul lucru care te mai tine in loc sunt putinii prieteni si familia; eu nu cred; eu cred ca ti-e frica; daca tot nu-ti place in "Rromania" si ii urasti pe toti de ce nu pleci? ..daca simti ca poti face mai mult de ce mai stai sa te scalzi intre rromi si gunoaie?
..daca tot ai ceva cu sistemul atunci incearca sa faci ceva in privinta asta, sunt sigur ca sunt multi altii care te-ar sustine, doar ca afisand astfel de "articole" nu e modul de-a o face.. fa-ti aliati, nu-ti face oameni care sa te dispretuiasca pentru ce scrii!
..stiu ca este blogul tau si scrii ce vrei; e la moda se pare sa ai blog; toata lumea are blog..fas; ai vrea sa poti sa-ti selectezi cititorii, asa e?!
..pana la urma tot aceeasi treaba o zic - esti orbit de ura! Think about it!

ZV spunea...

Iti dai seama ca noi nu o sa ajungem la nici un compromis. Tu ai o fixatia ca sunt prea cuprins de rromi si parlamentari...eu sunt de alta parere cu care nu o sa fii deacord niciodata. Cel mai bine e sa recunosc ca sunt impotriva lor, ma gandesc zi si noapte, nu pot sa dorm, nici mancarea nu are gust, etc...
Daca am lamurit acest aspect, faptul ca am ramas in romania nu are nici o legatura cu lasitatea...in primul rand deocamdata am niste obligatii care ma tin aici. Privind din acelasi punct as putea sustine si eu acelasi lucru despre cei care pleaca, niste lasi...sau daca nu sunt lasi inseamna ca sunt deacord cu mine ca tara asta e de cacat.
Stii ce se intampla cu gandacii? Sunt striviti. Cam asta sunt eu acuma...asa ca te rog nu veni cu texte mediocre..."fa tu ceva daca nu-ti convine"...as face dar nu sunt INCA in pozitia aia.
Blogul nu l-am facut ca sa fiu in trend cu lumea(ai sa zici ca "asa spun toti", dar la partea asta chiar mi se rupe).
Inca o data tin sa te felicit pt viata ta lipsita de griji si probleme, ma bucur ca traiesti in paradisul perfect.(pardon tie iti pasa mai putin si nu te afecteaza, eu cred ca traiesti intr-o negare a realitatii).
Sa traiesti bine !

Anonim spunea...

..mda..probabil ca ai dreptate, gandim diferit! Si cu asta am pus punct! Nu mai sens ca sa continuam!
..iti doresc toate cele bune!

Trimiteți un comentariu