Subscribe Twitter Twitter

marți, 5 octombrie 2010

BT de cacao

Ce ma enerveaza astia bai nene...nu stiu de ce ma surprinde, doar am constatat de foarte multa vreme in ce societate traiesc. Faptul ca nu pot fi indiferent nu-mi da pace. Poate nu e cine stie ce mare lucru dar simt nevoia sa-mi exprim starea de nervozitate aici.

Merg si eu ca tot omu`, ce detine asupra lui o moralitate, la Banca Transilvania sa-mi achit rata lunara. Ajung acolo pe la 9 fara zece sa fiu primu ca sa nu lipsesc prea mult de la serviciu. Pe usa programul era de la 9 la 17:30 si normal ca banca s-a deschis pe la 9 si 7 minute. Iritat de intarziere, intru inauntru si ma uit bine la ghisee, patru la numar...una cu schimb valutar, alta cu casa lei pt persoane juridice si inca doua case pentru restul prapaditilor. Dupa logica mea am zis ca nu ma plasez la primele doua deoarece prioritari sunt alti oameni. Ma pun la una din celelalte case cu buletinul si banii in mana. Tanti din spatele ghiseului ma vede si imi zice sa mai astept 5 minute ca mai are de facut nu stiu ce socoteala. Isi termina treaba si ii zic ca vreau sa fac o depunere. Normal ca nu la ea se fac depunerile si-mi zice sa merg la colega ei.
Ma pozitionez la colega, la persoane juridice, normal ca intre timp se facuse coada si erau vreo 4 persoane inaintea mea. Imi vine si mie randul in cele din urma si ii zic doamnei ca vreau sa fac o depunere. Normal ca nici la ea nu se faceau depunerile si ma trimite la alta colega. Starea mea de iritare ajunsese la cote maxime, sa nu mai zic ca in timp ce stateam la colega la coada, intre timp tanti care m-a respins prima data, a acceptat o depunere de la o persoana.
Norocul lor ca nu sunt o persoana recalcitranta si nu-mi place sa fac circ in public, dar las-o naibi de treaba...credeam ca o data cu trecerea de la sistemul privat unii au mai facut ceva reglementari, mai ales in domeniul bancar.
Normal ca in cele din urma am facut depunerea la ghiseul cu schimb valutar, acolo nu ar fi trebuit sub nici o forma sa pun banii.

Sper ca voi sa aveti mai mult noroc cu sistemul nostru de cacao.

Hai noroc ! ! !

4 comentarii:

julz spunea...

nici o sansa nu avem! prietena mea isi platea rata la raiffeisen, insa o platea anticipat, adica nu isi scosese banii care ii luase imprumut, si de fiecare data cand mergea, tanti aia de la ghiseu ii zicea "de ce platiti, ca aveti bani in cont!??!". :-|

ZV spunea...

Astia suntem...o vreme am fost indiferent si inca incerc sa fiu...dar chestia asta nu am putut sa o trec cu vederea.

Adina spunea...

te rog frumos sa scrii un post si despre cacatii de la orange!!!k sunt din aceeasi cratica cu bt-ul si tot neamul lor:D!!

ZV spunea...

Da` unde te crezi aici la Taraf tv...postari cu decicatie...:D:D:D Cel mai bine, pt ca iti stii mai bine intamplarea, scrie cum o stat duda si o sa o postez. :D

Trimiteți un comentariu