Subscribe Twitter Twitter

marți, 12 octombrie 2010

Frigu` sucks

E cancer nene. Asa ma enerveaza vremea asta, niciodata nu mi-a placut frigul. Acuma parca il vad pe Paul cum baga ture de bucurie pe tavan ca pizderman ca usor, usor ii vine iarna. Mi-e dor de vara cu toate ca nici nu a plecat bine.

Cel mai mult imi displace faptul ca dimineata e un frig de iti ingheata creieru` si la amiaza destul de cald incat sa umbli in costum de baie. Mai naspa e ca te pornesti dimineata spre serviciu, scoala, tarfe sau de la tarfe, iesi din casa, unde e cald, si te izbesti de frigul de afara de iti face testicolele cat ghinda si putza cat aia de furnica. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa ce te-ai congelat bine pana la statia de autobuz, daca ai norocul sa prinzi loc pe scaun, in momentul cand te-ai pus jos simti instant Polul Nord cum te bate la fund.

Dar na, indur ca n-am ce face....si asa frigul nu tine asa mult, numai vreo 6 luni, o nimica toata.
In speranta ca o sa vina vara cat mai repede, o sa aiba si autobuzele noastre comuniste incalzire (sa nu mai vorbesc de incalzire in scaune) si o sa se inventeze hainele cu incalzire incorporata, va doresc un inceput de toamna cat mai placut.

Hai noroc ! ! !

2 comentarii:

julz spunea...

e oribil!! pai uite si acum afara, e cald de-ti vine sa innebunesti si azi dimineata o ceata si-un frig de mi-a inghetat nasul!Da-mi place toamna, numai nu din asta! :D

ZV spunea...

Mie nu-mi place...deja cand apar primele semne de frig ma apuca groaza.

Trimiteți un comentariu