Subscribe Twitter Twitter

luni, 9 ianuarie 2012

Viata ca in filme

Sunt dependent. Am recunoscut exact ca in filme...merga aia la tot felu` de cluburi de consiliere, toata spuma societatii este acolo si striga in gura mare: "Sunt dependent".

Pe bune...te prinde cate un film, in special serial, si nu-ti mai da drumu`. Tocmai mi-am petrecut un intreg weekend uitandu-ma la zeci de episoade. Doua sezoane jumatate in doua zile. Mi-am impus ratie, doua episoade pe seara...hai trei...nu de alta dar in cateva zile o sa ajung zombi daca o continui tot asa.

Si sunt constient ca toate filmele astea ne spala creierul. Eu am renuntat la TV deoarece imi place sa fiu selectiv cu privire la ce vizionez. Am considerat ca televizorul ne freaca mintile cu tot felul de porcarii. Acuma bag aproximativ aceleasi porcarii...dar de data asta aleg eu ce tampenii imi bag in cap.
Am atins putin si capitolul televiziune dar nu asta era ideea. Am observat ca majoritatea populatiei, de cand cu filmele astea, au o viziune mult prea inflorita cu privire la viata lor.

Barbatii nu se mai uita la tipa aia ca e mica de statura, are picioare strambe, nasul e partie de ski...toti o vor pe blonda aia din filmul de aseara, aia ce urla de-i sareau flocii pe pereti in timp ce-i infunda negru`(scuze, afro-american) ala scorbura. Sau...se uita la filme cu gangsteri si a doua zi in trafic o ard ca Bruce Lee, nu le mai place Dacia vor Aston Martin cu pistolase ca al agentului VID, VID, SAPTE...etc, etc, etc...

Nici don`soarele nu sunt mai prejos: esti urat, de ce nu ai abdomenu ca a lu` Van Damme, de ce nu-ti sta paru` ca a lu` George Clooney (poate din cauza ca sunt chel), de ce nu ma babardesti cum o babardea Tom Cruise pe Cameron Diaz, de ce nu ai corp atletic ca a lu` Don Juan de Morales Joachin Albatros Mivida Pales...si lista cu "de ce" poate continua.

Suntem controlati si ne place.
Acestea fiind spuse, ma scuzati, dar am plecat sa mai bag inca un episod din Sons of Anarchy. :D

Hai noroc ! ! !

2 comentarii:

julz spunea...

pfuaii...nu zi de seriale!!Stiai ca criminal minds e la sezonul 7?? Si ma uit la el pe cand era la americani sezonul 5!! Si puneam episoade unul dupa altul (ca era de recuperat vreo 4 sezoane) si eram zombie dupa! Desigur ca iti stiu tipurile de criminali acum!! :)) Man this is some freaky shit they are giving us!! Cum ai zis: ne spala creierele!

ZV spunea...

:))) Inainte nu stiam cum sa ajung mai tarziu acasa deoarece nu aveam ce face...acuma fac pe naiba in patru sa jung cat mai repede...:D E mai ceva ca drogul...:D

Trimiteți un comentariu