Subscribe Twitter Twitter

vineri, 26 februarie 2010

99% dintre romani asculta manele

Acestea au fost vorbele iubitului nostru preşedinte Basescu Traian, pentru cei care nu ştiau încă, la o dezbatere cu privire la situaţia ţiganilor. Cum sa nu fii solidar cu oamenii cînd ei îţi dedica o întreagă melodie, eu as fi fost în totalitate copleşit. Trebuie neapărat sa va arăt si vouă hit-ul:


Vezi mai multe din Manele pe 220.ro

Ce e mai naspa, fapt care denota ca tara asta aluneca tare pe ulei, e ca si Cristi Minculescu, ăla de la Iris.."roacarul", a declarat ca: "există anumite ocazii în care acest gen de muzică trebuie ascultat"...probabil el considera ca face parte din cei 1 % dar sunt de părere ca îi trebuia mai multă atitudine, nu mi se pare normal ca o persoana de nivelul sau sa incurajeze oarecum acest gen.

Ce mă deranjează cel mai tare sunt ipocritii. Si trebuie sa va spun...IPOCRITILOR...aproape toţi ascultaţi manele sau aţi dansat pe manele la diferite ocazii, dar ce mă enervează cel mai tare pe mine e ca nici unul din voi nu recunoaşte si cînd sunteţi prinşi în fapt va eschivati: " bine mă, dar la un paharel merge o manea" sau "după 2 sticle de vin dracu` ştie pe ce am mai dansat" ...IPOCRITILOR.

Haudiţie plăcută în continuare.

Zbye.:D

2 comentarii:

l spunea...

Iti dai seama ca nu o sa fie un comentariu in care iti dau dreptate. Subiectul nu prea merita dezbatul din diferite motive, unu ar fi ca bati apa-n piua la fel ca multi altii, maneaua e prea raspuandita, e ca un virus pentru care inca nu exista leac in secolul asta, e virusul omului de rand.Sunt si exceptii intradevar. Personal mi se pare cam aiurea procentajul ala de 99% si fara logica. De ce? In Primul rand sunt curios care crezi ca sunt aia 1%. E foarte greu sa ma gandesc la o persoana care e in viata si mai are capacitate motorie si audio vizuala, care nu a ascultat macar odata manele. Indiferent unde stai, la tara sau la oras, sunt situatii in care esti fortat sa le asculti, daca mergi pe strada sti f bine , baietii stau langa masina cu maneaua la maxim, daca esti la tara treci pe langa un butic in care suna guta, situatii sunt destule in care esti obligat sa le asculti, in taxi de exemplu, si nu cred ca ai zis de fiecare data la taximetrist schimba muzica. Dpmdv tot romanul asculta si sunt situatii in care se asculta, vrei nu vrei, mai ales la nunti. Si din atata caterinca facuta pe seama altora ajungi dupa ce te-ai facut praf sa dansezi si tu pe manele, da tot in ideea de caterinca. intr0un fel "roacarul" are dreptate. Si nu cred ca a vrus sa se exprime chiar asa. A vrut doar sa dea dovada de maturitate, ca doar nu a zice omu la un interviu futu-i in gura de slinosii si tigani plinide bani. Nu? Ce lui crezi ca-i convine ca dupa o viata de cantat, vine un rahat si in cateva luni face mai multi bani decat el dintr-o muzica de cacat. Ala isi stoarce creierii sa faca o piesa, si dupa ssondaje sa vada ca piesa lu X manelistu e mai ascultata ca a lui, crezi ca ii convine? Noroc ca sunt o formatie veche si au ani buni de activitate si public format. ca altfel, aveam 100% dreptate. Despre ipocriti ce sa zicem... nu ai cum sa ne faci pe toti ipocriti inclusiv pe tine, oricum ai asculta maneaua, la caterinca, ca te uiti dupa nush ce dansatoare din buric, ca iti place melodia sau mai stiu eu ce, tot ascultat inseamna. Dupa cum am mai spus, eu cred ca toata lumea a auzit manele, deci procentul corect ar fi de 100%. Daca ne gandim cati prefera malelele in schimbul altor genuri, atunci procentul nu are cum sa fie 99%. E prea mult. Persoanele respective tolereaza maneaua, da nu fac din ei ascultatori fideli, fani, manelisti,sau ipocriti. Nu poti sa faci omu ipocrit ca a auzit fara sa vrea, sau s-a dus la o nunta si a dansat pe manele. Il faci ipocrit pe ala care asculta in masina, acasa, sau orice forma voita, si mai apoi sa zica ca el nu e manelist sau nu recunoaste. Si eu am dansat pe manele rupt de beat fiind, pornind de la ideea de caterinca, dar asta nu insemna ca sunt manelist, poate un pic =)) In fine, deja m-am plictisit sa scriu.Vroiam sa scriu pe "gardu" meu. Nu mai corectez ca mi lene si ma intreaba Paul de jucat ceva... Plm ce ma enervezi tu cu manelele tale. Ipocrit mare ce esti tu :P
Si eu nu prea am dezbatut subiectul, daaa?!
Ciaules bulan!

Anonim spunea...

:=))))))

Trimiteți un comentariu