Subscribe Twitter Twitter

luni, 15 februarie 2010

The Wolfman

Am fost aseara la cinema, The Wolfman se cheama filmul. Sincer sa fiu nu pra m-a impresionat, am vazut filme horror si mai bune de atat. In afara de o anumita melodie ce o canta unul din actorii principali la pian si 2-3 efecte, nmu a fost cine stie ce. Dupa cum se deduce si din titlul filmului e clar ca e vorba despre un varcolac. Tot filmul m-am uitat dupa el dar nici cum nu l-am gasit, in afara de gheare arata exact ca Chewbacca din Star Wars...la un moment data ma gandeam ca am gresit sala. Aaaaa...si scotea niste sunete ingrosate ce imi aduceau in permanenta aminte de noptile albe petrecute in compania colegului meu de apartament, ce ma incanta cu o simfonie asemanatoare cu a lupului. Da...despre sforait vorbesc.
In rest somnul a fost dulce pe perioada filmului, mai speriat am fost de unele specimene din cinema decat de film...in rest toate ok.
Daca o sa doriti sa-l vedeti va doresc vizzionare placuta.

Zbye.:D

6 comentarii:

Adina spunea...

dupa ce descriere i-ai facut sigur ne vom duce sa il vedem!!NOTT!!:))

Sleepless? spunea...

Idem Adina :))) Sigur o sa ne ducem toti sa-l vedem :)) ..

ZV spunea...

Ar trebui sa fiti recunoscatori ca nu v-am lasat sa aruncati banii pe tampenii..:-w

flo spunea...

Auzi de ce induci lumea in eroare? Filmu e fain, sunt tot felu de oameni care au imaginatie si pot sa vada in filmu ala ditamai horroru', sau pur si simplu vor un horror in doza mai mica(250ml). Tianand cont de restul titlurilor aparute mi se pare destul de bun. Distributia destul de buna pentu acest gen(la fel si franele), fara exagerari aiurea, sangele si urma de gheara erau la locul lor... In concluzie un film bun mai ales pt fanii genului, plus ca are vreo 2 faze in care nu am auzit nici "mac" in sala.

flo spunea...

asa si reediteaza ca uite nu se mai duce lumea la film , si uite asa se duce economia de rapa si se inchide mallu'

ZV spunea...

Eu aveam la Sprite la 750 ml...dar filmul tot relativ naspa a fost...

Trimiteți un comentariu