Subscribe Twitter Twitter

duminică, 14 martie 2010

I`m back...

Am revenit, teafara si nevatamat, se pare ca mersul cu avionul nu e o chestie asa de naspa si chiar a incceput sa-mi placa. Acuma ca sa va dovedesc ca am fost acolo si am zburat cu avionul am sa postez niste poze. Enjoy!

Desparteam atomi si atoame


Vedere de pe luna


.ule de plastic - sexshop


Parcare de biciclete, nu stiu cum le recunosteau..cred ca le lasau acolo dimineata si seara luau ce prindeau








Din tot ce se intampla acolo cel mai atent lucru pe care trebuia sa-l faci era sa ai grija la biciclisti. Vorba poetului "cata frunza, cata iarba". Eu cred ca la nastere ii scoate cu cate o bicicleta in brate. Si trebuia sa fii foarte atent pe unde mergi pentru ca cel de pe biciclete nici nu se chinuia sa puna frana, imediat te trezeai cu el peste tine. Trebuia sa fii mai atent la biciclisti mai ceva ca la masini, daca venea ceva camion si o bicicleta mai bine te fereai din calea biciclistului: " da-l dracu` de camion, ai innebunit, vrei sa ma calce ala cu bicicleta". Tind sa cred ca pana si avioanele franau in fata bicicletelor. Bogdan (za boss) a avut parte de un tuns si un barbierit din partea unui biciclist, el stie mai bine care e susta.

In rest multe tarfe, jointuri, fel de fel de oameni sparti si nonconformisti si multa ordine si disciplina...cam la fel ca in Rromania.

Haules bbaules.

Zbye.:D

4 comentarii:

Adina spunea...

mama ce om serios pari in prima poza.mai ca te-am confundat cu cercetatorii de la NASA!!:D

ZV spunea...

Chiar sunt cercetator la NASA...cercetez dintii...:D Vrei sa vii la un studiu? :D

A. spunea...

studiu de dinti?nu prea cred...but good luck (look0) with that:D

Sleepless? spunea...

Ehh :)) Fain..:D Cu avionul..:-j

Trimiteți un comentariu