Subscribe Twitter Twitter

luni, 1 martie 2010

Inceput de primavara

Timid se observa niste raze, fapt ce ma bucura enorm de mult...abia asteptam sa ies din iarna asta nenorocita.

Inceputul de primavara imi aduce aminte de fiecare data de scoala generala. De fiecare data la inceputul lui martie invatatoare ne punea sa facem o compunere despre primavara. Si toata clasa avea acelasi tipar de introducere, parca ne era dictat de cineva: "A venit primavara. Zapada se topeste. Ghioceii isi scot timizi capul la iveala. Pasarile calatoare se intorc din tarile calde". Propozitii scurte, eram la inceput nu stiam noi cum sta treaba cu frazele. Si toti aveam chestia asta scrisa, iar cand cineva venea cu ceva nou era semn clar ca unul din parinti si-a pus amprenta, bulangii.

Apoi mai era si partea cu martisoarele. La mine in oras de 1 Martie fetele dau martisoare la baieti iar de 8 Martie reciproca. Dupa ce colectam toate figurinele alea umblam toata scoala cu pieptul decorat mai ceva ca un general in rezerva. La sfarsitul zilei fiecare baiat ramanea cu martisorul de la fata care ii placea cel mai mult, pe a mea mandra Andreea cred ca o chema, va dati seama ca in urma eforturilor mele de pe 8 Martie tot cu puta in nisip ajungeam, dar ce sa-i faci asa e la biliard.

Acuma daca tot e vorba de 1 Martie, vreau sa va urez si eu o primavara cat mai frumoasa si multa fericire.



Cele bune.

Zbye.:D

3 comentarii:

Sleepless? spunea...

Multumim la fel..:D Sa sti ca eu nu port martisoare =))) "Beahh" ..:))

Adina spunea...

da asa este,faza cu de 1 martie, fetele baietilor si de 8 martie, baietii fetelor.nici la bucuresti n-au auzit astia de de astea.ooooff ooofff!!

ZV spunea...

Te-ai trezit...? O dat caldura si te-ai dezamortit?

Trimiteți un comentariu