Subscribe Twitter Twitter

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

De la evolutie la regres

Mi se pare mie sau usor, usor ajungem la origini. In caz ca nu ati observat aruncati o privire in jurul vostru.

Sa incepem cu imbracamintea...am plecat de la dezbracati, in timp am inceput sa mai aruncam pe noi o bucata de piele in zonele esentiale, nu a fost de ajuns asa ca am inceput sa folosim bucati mari de blana cu care ne inveleam din cap pana in picioare. Am trecut si de faza asta si incet am dat peste fire si am inceput sa ne croim haine oarecum imperfecte, dar isi faceau treaba. Timpul a trecut ne-am perfectionat si hainele au ajuns la nivel de arta, fiecare incerca sa punca pe el cat mai multe accesorii vestimentare de cea mai buna calitate si cat mai frumoase din punct de vedere vizual. Am trecut de faza asta si am ajuns la concluzia ca sunt prea multe si trebuie sa scapam de ele. Pe parcursul ultimilor ani am renuntat in asa hal la haine de am ajuns sa purtam un sutien si o curea mai lata pe post de fusta, respectiv o pereche de pantaloni.

La acelasi nivel suntem si cu mancatul. Ne hraneam direct de pe jos ca niste animale si bagam alimentele in gura cu mainile jegoase, am evoluat pana la a face o arta din a  manca: tacamurile aranjate corespunzator, metode peste metode de a le folosi, chibzuinta in folosirea servetelului, etc. Toate astea ne-au dat peste cap si am ajuns la concluzia ca tot mai bine e sa bagi ca spartu in tine cu ambele maini. In treaba asta suntem incurajati de marile braduri "culinare" si de mici furnizori de shaorma de la coltul strazii. In ziua de azi nimeni nu mai foloseste cutitul si furculita, toti baga CaFeCe si Mec cu mainile jegoase proaspat folosite intr-o mica actiune de autosatisfacere.

Nici replicile de agatat nu mai sunt ce au fost. Se faceau replici istete si pertinente, subtilitati la care se prindea fata si aprecia bunul tau simt si inteligenta de care dai dovada. Acuma te scarpini de doua ori sub brat ca maimuta si ii zici: " Ce buna esti pisi si ce cur futabil ai. As vrea sa fac o echipa de fotbal cu tine" si o picat proasta in vrajile cretinului. Partea nasoala e ca fetele pun botul la saracia aia de replica, daca ar avea ceva mai multa minte si ar refuza gorilele fara creier, poate am reusi sa perpetuam o natie de oameni cu un IQ mediu cu 10 cm mai mare decat nivelul marii.

Acestea fiind spuse va salut decent, cu respect si cu multa stima.

Hai noroc ! ! !

6 comentarii:

Adina spunea...

Ai uitat sa zici de casatorie: la inceput fata se cumpara de la parinti, dupa aia se castiga prin licitatie publica in functie de cat de frumoasa si avuta era, apoi cu acordul parintilor, dupa aia numai cu acordul partilor, dar cu binecuvantarea Bisericii iar acum...in principiu, cu acordul partilor si punerea in comun a averii, care reprezinta de cele mai multe ori, motivul declansator al incheierii casatoriei.am zis!!!

ZV spunea...

Da usor hei...ca nu facem lectie de drept aici...:D Dar am inteles ce ai vrut sa zici

Anonim spunea...

Am citit de sambata seara si tot am zis ca las si eu o impresie :)
Cel mai mult m-am distrat pe seama exemplelor, poate cu ceva modificari ar iesi cateva bancuri bune :))
Pe o nota putin mai serioasa, legat de fetele alea care pica usor, pot spune ca si eu vreau sa-mi iau un procesor bun, din pacate nu pot sa tind nici macar la un i5 o sa ma multumesc si cu un q6600(momentan). Cred ca asa e si cu ele, vor ceva.... In lipsa candidatilor cu replici inteligente se multumesc si cu replicile postate de tine. Oricum eu nu prea am vazut cazuri de genu...

De mancat eu zic ca in perioada de fata nu-ti permiti sa mananci altfel. Bine ca ai ce manca... o proteina, doua in plus nu strica:)))
De haine nush ce sa zic, la fete imi convine ca e doar cureaua, la baieti nu mai intereseaza.

In final daca nu privesti prea serios e haioasa postarea, pe alocuri chiar razi, daca stai sa te gandesti se cam duce zambetul. Dar cel mai bine e de interpretat in forma umoristica.

Flo

ZV spunea...

:)) e o postare genrala, nu puteam sa zc numai de fete...imi sarea lumea in cap...:D

julz spunea...

ca bine le-ai zis!! :D

ZV spunea...

Multumesc pt apreciere ! ! !

Trimiteți un comentariu